Nu cu mult timp în urmă semnalam faptul că în Costeşti, oraş (cică) al judeţului Argeş, se fac lucrări de amenajare a unor trotuare şi că sunt vălurite. Primarul Ion Baicea ne spunea atunci că nu ştie cât valorează investiţia şi nici cine o face, iar bătaia de joc continuă.

Nici acum primarul nu are cunoştinţă de aceste informaţii, pe motiv că nu a apucat să se intereseze. Are treabă. Îl va trage însă la răspundere consilierul local PSD Daniel Stancu, candidat pentru Camera Deputaţilor.

"În prima şedinţă de consiliu local o să îi cer primarului să ne spună cine face investiţia şi la ce costuri", ne-a declarat Daniel Stancu.

Ce s-a făcut după ce am scris despre trotuarele vălurite? O porţiune de trotuar s-a turnat din nou, doar că s-a turnat peste cel vechi şi are o grosime de 3-4 cm. Pentru a masca dubla turnare, firma de construcţii a pus un strat de nisip la marginea trotuarului pentru a nu fi sesizată remedierea. Mai mult, rosturile de dilatare nu au deloc 4 cm cât prevăd proiectanţii în astfel de cazuri. 

"Au făcut totul să nu se mai vadă cât de strâmb este trotuarul", a tras concluzia Daniel Stancu. Halal!