În urmă cu puţin timp a avut loc în sala mare de şedinţe a Consiliului Local o întâlnire care se poate dovedi determinantă pentru ca Piteştiul să aibă din nou o echipă de fotbal sub numele de FC Argeş.
Împreună cu specialiști din aparatul propriu al Primăriei şi cu mai mulţi consilieri locali, primarul Piteștiului s-a întâlnit astăzi cu reprezentanţi ai clubului FC Argeş 1953, printre care s-au numărat Ion Răileanu, Răzvan Tunaru, Oleg Iacomi, Iulian Ionaşcu, Florin Dobre şi Sevastian Tudor. La întâlnire a fost prezent şi Constantin Stroe, preşedintele ACAROM, cel de numele căruia se leagă istoria relativ recentă a clubului FC Argeş.
Cu acest prilej s-a ajuns la un consens, şi anume ambele părţi au stabilit drept ţel comun ca în cel mai scurt timp Piteştiul să aibă o echipă de fotbal care să se numească FC Argeş şi care să evolueze în eşaloanele superioare. S-a stabilit constituirea unei echipe de lucru care va analiza cele mai bune soluţii legale şi în concordanţă cu reglementările FRF pentru ca obiectivul să fie atins.
"Mă bucur să constat că există deschidere totală din ambele părţi pentru acest deziderat. Vă asigur, dragi piteşteni, că suntem preocupaţi să readucem în prim-plan FC Argeş şi nu vom precupeţi niciun efort în acest sens." ne-a declarat primarul Cornel Ionică.