PSD Argeş îşi propune ca după alegerile parlamentare din 11 decembrie să obţină cel puţin un mandat de ministru şi trei de secretari de stat. Filiala argeşeană a PSD ar urma să solicite postul de minstru al Transporturilor.

Secretarul executiv al PSD Argeş, primarul din Mioveni Ion Georgescu, a declarat că doleanţele argeşenilor sunt cunoscute şi se va milita pentru realizarea acestora de către viitoarea guvernare.

"Ştim că primează locurile de muncă, realizarea autostrăzii Piteşti-Sibiu, aşa cum ştim că în anumite zone ale judeţului primează covorul asfaltic şi faptul că mai există unităţi şcolare cu toaleta în spaţiul exterior. Aşteptăm însă, în continuare, sugestiile şi problemele cetăţenilor, din fiecare zonă, din fiecare localitate. Desigur, nu pot promite eu acum că vom realiza într-un mandat de 4 ani rezolvarea tuturor problemelor, dar pot să promit că cele cu un impact mare asupra zonei vor fi soluţionate! Acestea sunt prioritare!

Pe cele individuale care ajung până la nivel de sat le proate rezolva Consiliul Judeţean! Şi sunt convins că actuala conducere a Consiliului Judeţean le va soluţiona în proporţie de 90%. Anul acesta, este nevoită să lucreze pe o structură de buget "moştenită", dar în următorii trei ani va avea propria organizare bugetară şi am convingerea că va soluţiona cele mai multe dintre problemele de acest gen. În aceeaşi situaţie sunt şi primarii aflaţi la primele mandate", a spus Ion Georgescu.