Scandalul dintre premierul Cîțu și ministrul Sănătății Voiculescu a scos la suprafață toată mizeria pe care Guvernul încearcă să o ascundă sub preș cu privire la modul în care se face vaccinarea paralelă în România, consideră deputatul de Argeș al PSD Nicolae Georgescu. "Din păcate, ni se ascund date ca să nu vedem cum se fac înscrieri în afara regulilor stabilite si aprobate prin lege, și cum se face vaccinarea în centre care nici măcar nu apar în platforma oficială. Domnilor, de ce ați încercat să secretizați vaccinarea paralelă? Acest lucru ne-a demonstrat că pentru voi, românii de rând, oamenii cu probleme medicale, bătrânii, nu sunt importanți.
Așadar, de bază sunt cei din structurile importante! Ne-ați ascuns aceste informații, însă, tot prostia voastră a scos totul la suprafață!
De fapt, Guvernul Cîțu nu dă doi bani pe oamenii simpli, cei care au devenit neesențiali pentru actuala putere, imediat după alegeri. Clasificarea datelor cu scopul de a ascunde deciziile discriminatorii și ilegale ale Guvernului este interzisă de lege!", transmite Nicolae Georgescu.