În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 270 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 65.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 20 de permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare.

Iar tot mai mulţi argeşeni sunt amendaţi pentru transport ilegal de persoane.

Astfel, Polițiştii din cadrul Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului au depistat un bărbat de 64 de ani, din comuna Bradu, care efectua transport de persoane contra cost, fără a de fără a deţine autorizaţie taxi. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 38/2003, şi au fost reţinute certificatul de înmatriculare şi placuţele cu numărul de înmatriculare pentru 6 luni.