Alexandru Giurgescu este noul director al Direcției Logistică România.

Absolvent al Institutului Politehnic București - Facultatea de Transporturi, Alexandru Giurgescu are o experiență de 30 de ani la Automobile Dacia. De-a lungul carierei sale, a avut multiple responsabilități în diverse activități, de la inginer stagiar până la director AILN, director Tehnic Dacia și director Fabricație și Logistică Uzina Vehicule Dacia.

Direcția Logistică România (DLR) din cadrul platformei industriale Dacia din Mioveni are ca principală misiune asigurarea condițiilor necesare bunei desfășurări a procesului de comandă/aprovizionare şi transport de piese pentru fabricația vehiculelor şi a componentelor mecanice în Uzinele Dacia Mioveni, precum şi în cele 23 de uzine ale Alianței Renault-Nissan-Mitsubishi care produc vehicule din gama Global Access la nivel internaţional (gama din care fac parte și modelele Dacia).

Totodată, DLR deservește Direcția Comercială prin organizarea şi expedierea produselor finite (vehicule noi) către rețeaua autorizată de vânzări din România și din afara țării.