Primarul Dan Stroe a fost prezent alături de cei mici la începerea noului an şcolar, prilej cu care şi-a reafirmat preocuparea pentru asigurarea celor mai bune condiţii pentru "schimbul de mâine" al localităţii. "Ziua de astăzi are o semnificație specială! Este ziua în care s-au deschis porțile școlii, iar inimile multora dintre noi au vibrat de emoție și  de bucurie. În jurul nostru s-a simțit emoția unui nou început, emoția necunoscutului.
 
Dragi copii, de azi veți parcurge împreună cu educatorii, învățătorii și profesorii un nou drum, un drum al cunoașterii și al noilor descoperiri. Este important să știți că în școlile din Bradu veți învăța în cele mai bune condiții, iar cadrele didactice vă vor oferi tot sprijinul de care aveți nevoie în această nouă etapă a vieții voastre.
 
Dragi părinți, vă asigur că voi face tot ce îmi stă în putință pentru a răspunde exigențelor dumneavoastră și vă invit să dezvoltăm împreună un parteneriat din care vom avea de câștigat cu toții. Mult succes!", a spus Dan Stroe.