La 24 iunie 1979, în fața a 20.000 de spectatori, pe stadionul Dinamo din Capitală, FC Argeș învingea, după un joc de mare tensiune, cu scorul de 4-3, în finala campionatului.
Cuvintele regretatului gazetar sportiv Ioan Chirilă - „victoria meritată a piteștenilor” sau „Dobrin, care a oferit tribunelor și telespectatorilor al nu mai știu câtelea meci al vieții sale” - au rămas mărturii ale unui moment inscripționat veșnic în memoria susținătorilor echipei alb-violet.
Sâmbătă, 3 august, pe stadionul Nicolae Dobrin, toți fotbaliștii care au jucat în lotul cu care FC Argeș a câștigat două titluri de campioană vor participa la evenimentul organizat pentru a celebra această aniversare.
La ora 11:00 va avea loc o întâlnire, pe stadion, cu toate fostele glorii ale echipei piteștene, urmată de o ceremonie la Muzeul Județean Argeș. Cu această ocazie, toți fotbaliștii vor îmbrăca tricouri inscripționate cu numerele pe care le purtau la momentul cuceririi titlului de campioni. Evenimentul va fi urmat de o masă festivă.
Piteștenii care iubesc fotbalul și echipa FC Argeș sunt așteptați în număr cât mai mare, sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadion, pentru a fi alături de cei care au scris istorie în fotbalul argeșean - intrarea este liberă!