În 2014, când la stadionul "Nicolae Dobrin" din Piteşti a fost dată în folosinţă o nouă pistă de atletism (care a fost completată cu o pistă de încălzire şi cu echipamente de nivel internaţional), unii s-au grăbit să spună că nu a aşa ceva are nevoie oraşul. Ei bine, realitatea este că investiţia a fost una... cu cap!

Astfel, de la inaugurare şi până în prezent, cam 90% dintre concursurile organizate de Federaţia Română de Atletism au fost organizate la Piteşti datorită standardelor ridicate. Restul - pe la Cluj-Napoca... La acestea se adaugă şi multe competiţii de nivel internaţional. Asta înseamnă mii de sportivi şi antrenori şi membri ai staff-urilor care au venit în Piteşti, care au cheltuit bani în hotelurile, magazinele şi restaurantele de aici, plus "propaganda" făcută municipiului peste hotare şi în ţară.

Pe stadionul din Trivale sunt în desfăşurare acum Campionatele Naţionale de Atletism Juniori I, II şi III (weekend-ul trecut, în acest weekend şi weekend-ul viitor). Dintr-un foc sunt 700 de persoane din toată ţara care vin în Piteşti! Iar în perioada 30-31 iunie sunt şi Campionatele Naţionale de Atletism Seniori la Piteşti...

Desigur, aşteptăm şi reabilitarea cu bani de la Guvern şi modernizarea stadionului pentru a corespunde şi cerinţelor internaţionale de fotbal. Piteştenii îşi doresc cu ardoare un stadion modern şi o echipă pe măsură care să se bată din nou pentru poziţiile superioare ale Primei Ligi de Fotbal a ţării, că tot sărbătorim în această perioadă 40 de ani de la ultimul titlu cucerit de FC Argeş!