O echipă a Consiliului Județean Argeș, formată din președintele Dan Manu, administratorul public al județului - Maria Dinu, arhitectul șef – Andreea Tache, specialiști din cadrul C.J., a efectuat o vizită de lucru, alături de conducerea Teatrului „Alexandru Davila” și membri ai Consiliului de Administrație, la clădirea destinată funcționării Secției pentru copii și tineret „Așchiuță” a Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești, care a fost închisă pentru execuția unor lucrări de reparații.

În urma discuțiilor, potrivit evaluărilor tehnice, s-a stabilit că se impun lucrări ample de consolidare a clădirii. Astfel, în perioada următoare, vor fi demarate procedurile pentru întocmirea Documentației de avizare a lucrărilor de intervenție (DALI) și efectuarea unei expertize. Ulterior, va fi întocmit un proiect tehnic în baza căruia va fi realizată o lucrare temeinică de consolidare și reabilitare a clădirii Teatrului pentru copii și tineret „Așchiuță”.

În prezent, spectacolele Secției pentru copii și tineret „Așchiuță” se desfășoară la Teatrul „Alexandru Davila” din Pitești.