Președintele Dan Manu s-a întâlnit astăzi cu directorii spitalelor aflate în subordinea Consiliului Județean Argeș.
 
La întâlnire au participat și reprezentanți din conducerile Casei de Asigurări de Sănătate Argeș, Direcției de Sănătate Publică Argeș, Colegiului Medicilor Argeș și Asociației Medicilor de Familie, alături de consilierul președintelui C.J. pe probleme de Sănătate, dr. Anci Ionescu.
Discuțiile au vizat dezvoltarea și funcționarea unităților sanitare argeșene, atât din punct de vedere al infrastructurii, cât și al dotării cu echipamente medicale, precum și al cadrelor medicale, în special tinerii medici specialiști care au ales să profeseze în spitalele argeșene în ultimii doi ani. Aparatura ultramodernă achiziționată în ultimii ani, dar și proiectele pe care Consiliul Județean Argeș le are în implementare în domeniul infrastructurii sanitare au fost principalele puncte ce au determinat alegerea lor.
Reprezentanții fiecărui spital aflat în rețeaua Consiliului Județean Argeș a prezentat stadiul de implementare al proiectelor și de achiziție al echipamentelor cuprinse în lista de investiții, cu fonduri de la Ministerul Sănătății și de la Consiliul Județean Argeș.
De asemenea, au fost dezbătute problemele privind medicina de familie și medicina școlară la nivelul județului Argeș, precum și necesitatea înființării unui Centru de Permanență la Călinești.