Plutonierul major argeşean de la ISU Vlad Oprescu a câştigat medalia de aur la Campionatul de Unifight, faza finală organizată la nivelul Ministerului Afacerilor Interne.

Competiţia s-a desfăşurat în perioada 16-18 aprilie a.c., în localitatea Buzia , judeţul Timiş, şi a reunit reprezentanţi ai Jandarmeriei, Poliţiei, Poliţiei de Frontieră şi Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă.

Pompierul argeşean a intrat în concurs la categoria +100 de kg şi, aşa cum ne-a obişnuit, a urcat pe prima treaptă a podiumului. Salvatorul este încadrat la ISU Argeş din anul 2007, la Secţia de Pompieri Costeşti, iar vocaţia pentru această meserie şi-a descoperit-o în perioada stagiului militar efectuat într-o unitate militară de pompieri.

S-a remarcat în activitatea profesională prin numeroasele intervenţii la care a participat, încadrând atât autospecialele cu apă şi spumă, cât şi ambulanţele SMURD, ca paramedic. Pe lângă meseria de pompier, reprezintă cu succes instituţia, atât pe plan naţional, cât şi internaţional, participând la competiţiile de judo, unifight şi atletism.