Filarmonica Piteşti organizează vineri, 29 martie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncțional, concertul cameral „Sunete de flori”. Soliste, sopranele Marta Sandu și Mădălina Stan, argeșence, acompaniate, la pian, de Lidia Butnariu. În program: " Quando me' vo" aria Musettei din opera La Boheme de G.Puccini, "Je veux vivre", aria Juliettei din opera Romeo si Juliette de Ch.Gounod, Mattinata de R. Leocavallo, "Mesicku.." din opera Rusalka de A.Dvorak, "Valurile Dunarii" de George Grigoriu, Duet "Sull aria "din opera Le Nozze di Figaro de W.A.Mozart, Susanna- Le Nozze di Fiagaro - Mozart, Despina - Cosi Fan Tutte – Mozart, Rosina - Il Barbiere di Siviglia – Rossini, Manon - Manon – Massenet, Non ti scordar di me - Ernesto de Curtis, Duet - Don Gil De Alcala - Manuel Penella.

Marta Cristina Sandu a absolvit la Universitatea Națională de Muzică București atât facultatea, cât şi masteratul. Şi-a aprofundat studiile la Londra, în cadrul Guildhall School of Music and Drama, cu soprana Nelly Miricioiu. Finalistă şi laureată a concursurilor „Marcello Giordani” (Taormina) şi „Hariclea Darclée” (Brăila), Marta Cristina Sandu susţine frecvent concerte în ţară şi înstrăinătate. A cântat pe scena Operei Naţionale din Bucureşti în spectacole de gen, dar şi în spectacole pentru copii. A participat la prima înregistrare mondială a integralei liedurilor de George Enescu, coordonată de soprana Mariana Nicolescu şi la turneul promoţional pentru acest proiect, la Praga, Roma, Paris, înJaponia, la Aichi, Nagoya și Tokyo șiîn SUA, la New York. Originară din Curtea de Argeş, soprana Marta Cristina Sandu a mai concertat la Filarmonica Piteşti.

Absolventă a  Universității Naţionale de Muzică București, soprana Mădălina Stan s-a perfecţionat, ulterior, Denyce Grace, Leontina Văduva, Cecilia şi Dan Mizrahy. A susţinut recitaluri şi concerte în România, Italia, Spania, Austria, Germania, Lichtenstein şi Bulgaria. A colaborat cu artişti de renume: Pompeiu Hărăşteanu, George Emil Crăsnaru, Vladimir Deveselu. A concertat sub bagheta dirijorilor Cristian Mandeal, Jin Wang, Iosif Ion Prunner, iar în 2007 a fost invitată ca solistă a Missei de Bernstein, la Festivalul internaţional „George Enescu”, dirijorul concertului fiind Wayne Marshall.

Pianista Lidia Butnariu este absolventă a Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti, secţia pian. A studiat cu maeştrii Dan Grigore şi Sandu Sandrin şi a susţinut recitaluri şi concerte pe scene din Bucureşti, Braşov, Brăila, Bacău, Timişoara. Este maestru acompaniator la Opera Naţională din Bucureşti și cadru didactic la Universitatea Naţională de Muzică. În 2003 a fost numită pianist oficial al „Vacanţelor musicale” de la Piatra Neamţ, iar în 2004, al proiectului internaţional „Rusalka” de la Sibiu.