Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, împreună cu vicepreședintele Ion Mînzînă și cu administratorul județului, Maria Dinu, au demarat seria vizitelor în teritoriu pentru a verifica stadiul lucrărilor, unele aflate în execuție, altele fiind deja încheiate. 

 

După Cetățeni și Lerești, conducerea Consiliului Județean Argeș a vizitat comuna Berevoești. Aici, Consiliul Județean Argeș a investit, în ultimii doi ani și jumătate, în infrastructura școlară, sanitară și rutieră, dar și în extinderea rețelei de apă și canalizare. Pentru unitățile școlare au fost alocate fonduri în vederea reabilitării, modernizării sau extinderii acestora. Astfel, în comuna Berevoești la această oră, toate unitățile școlare au toaletele în interior și sunt racordate la rețeaua public de apă. De astfel de condiții beneficiază și copiii de la grădinița și școala din satul Gămăcești, sat locuit în majoritate de cetățeni de etnie romă unde au fost realizate investiții majore. De asemenea, au fost vizitate și celelalte unități școlare, dar și grădinițele din Oțelu și Ungureni. Tot la Berevoești s-a vizitat și dispensarul. Aici, dispensarul a fost dotat cu centrală termică, a fost schimbată tocăria, iar etajele superioare sunt în reabilitate și modernizare. De la bugetul județean au mai fost alocate fonduri pentru alimentare cu apă sat Oțelu și drumul comunal DC 3. O investiție majoră realizată și cu bani de la Consiliul Județean Argeș o reprezintă consolidarea Văii Biserici unde din cauza alunecărilor de teren au fost distruse morminte fiind în pericol chiar și biserica din incinta cimitirului. 
"Și în comuna Berevoești am făcut o trecere în revistă a obiectivelor asumate în 2016. Am văzut Dispensarul care se află într-un stadiu avansat privind realizarea lucrărilor de reabilitare, am vizitat școlile și grădinițele care, așa cum ne-am angajat împreună, astăzi au grupurile sanitare în interior. Consiliul Local Berevoești, ajutat și de Consiliul Județean dar în special prin programul guvernamental PNDL II, a reușit să asfalteze mai multe drumuri comunale. De asemenea, am văzut stadionul, muzeul “Mihai Tican Rumano” și biblioteca. Am văzut biserica din satul Ungureni, ridicată în anul 1871, unde a fost schimbat acoperișul și care va intra în reabilitare, dar și lucrările de consolidare a Văii Biserici. Felicit Primăria și Consiliul Local! Iată, împreună am realizat lucrurile importante pe care noi ni le-am propus în 2016" – președinte Consiliul Județean Argeș, Dan Manu. 
“Țin să mulțumesc și eu conducerii Consiliului Județean Argeș pentru sprijinul acordat. Cu suportul Consiliului Județean Argeș și prin PNDL II avem două proiecte importante în derulare: canalizarea, ce va fi realizată pe o lungime de 14 kilometri, și asfaltarea drumului comunal str. Drăgana, sat Ungureni. Mai avem și alte proiecte menite a dezvolta localitatea, proiecte pe care le vom realiza împreună în perioada următoare, a declarat primarul comunei Berevoești, Florin Proca.