Mulţi argeşeni ajung la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti pentru analize, internare, situaţii de urgenţă etc. Cozile la Urgenţe şi la diverse cabinete sunt mari, aşa că oamenii fie îşi pierd timpul spunându-şi păsurile unul altuia, fie stau cu ochii în telefoane, că tot e la modă.

Iar când se plictisesc de telefoane şi vorbit ochii le alunecă pe pereţii spitalului şi atunci văd că holurile sunt tixite cu afişe de tot felul. Unele utile, cum ar fi explicarea unor afecţiuni sau a efectului unor medicamente, altele care "miros" a reclamă pe faţă: sunt reclame la cabinete particulare sau la clinici private. Reclamă la privat într-un spital de stat. Ştim că mulţi medici de la stat lucrează şi la privat şi chiar direcţionează din bolnavi către cabinete şi clinici private. Dar oare e în regulă?

"Nu există nicio prevedere legală cu privire la publicitatea în spitale", ne-a declarat doamna Sorina Honţaru, director al Direcţiei de Sănătate Publică Argeş. Nu? Atunci poate se sesizează Consiliul Judeţean şi face, astfel, rost de un ban în plus. Dacă tot vor unii să îşi facă reclamă, nu e păcat să nu şi plătească pentru asta?