Astăzi, 15 martie, în multe zone din ţară va avea loc protestul de 15 minute intitulat #sieu. Motivul se ştie: oamenii vor infrastructură rutieră şi în special autostrăzi.

Şi cetăţenii din Mioveni au acum ocazia să se alăture demersului, dar pentru a-l sprijini astfel pe edilul Ion Georgescu, cel care de ani buni se chinuieşte să îi convingă pe cei de la Ministerul Transporturilor că e nevoie să treacă drumul naţional 73 D din administrarea Companiei Naţionale de profil în cea locală. În acest fel, primăria ar putea aloca fondurile necesare reabilitării arterei de circulaţie care trece prin inima oraşului Mioveni (bulevardul Dacia este parte a drumului respectiv). Toate demersurile parcă s-au lovit de un zid, în condiţiile în care CNAIR oricum se plânge că nu are bani pentru toate drumurile din administrare.

Aşadar, miovenari, săriţi-i în ajutor primarului! Faceţi live-uri astăzi lângă drumul cu pricina, postaţi mesaje, opriţi lucrul 15 minute - totul pentru a-i mişca, în vreun fel, pe guvernanţi. Poate aşa îşi vor da seama cât de important este să treacă drumul la administraţia locală care are bani, are voinţă, are interes să îl repare, dar nu poate deoarece nu are proprietatea asupra terenului!