Reabilitarea termică a locuinţelor din Argeş cu bani de la Guvern şi de la primării, conform unui program guvernamental elaborat special în acest scop, nu a avut mare succes. În Piteşti, de exemplu, din cauză că asociaţiile de proprietari nu au avut nici măcar banii pentru cofinanţarea minimă cerută de lege, nu s-au reabilitat decât vreo cinci blocuri. În schimb, multe asociaţii au făcut pe cont propriu lucrări îndoielnice, de unde şi aspectul de sorcovă al unor zone.

La Topoloveni, însă, programul a prins, aproape toate blocurile fiind reabilitate termic. Recent, primăria din oraşul de pe Cârcinov a iniţiat procedura de selectare a unui agent economic specializat care să facă auditul energetic la alte cinci blocuri care urmează să fie reabilitate termic.

Este vorba despre blocurile P30 (3 scări cu 52 de apartamente), P4 (4 scări cu 50 de apartamente), P3 (3 scări, 35 de apartamente), P13 (3 scări, 52 de apartamente) şi P20 (2 scări cu 38 de apartamente). Autitorul trebuie să fie selectat până în luna mai a anului în curs.