Dublul limbaj, ipocrizia și inducerea în eroare a opiniei publice caracterizează în aceste zile discursul opoziției care a intrat într-o (i)logică de Gică - Contra absolut. Ultimul demers al partidelor din opoziție este acela de a încerca blocarea desființării Direcțiilor Regionale de Finanțe Publice și reînființării Direcțiilor Județene.

În Argeș, de exemplu, opoziția “plânge” pe umerii contribuabililor că sunt în subordinea Direcției Regionale Ploiești, dar când se vine cu un proiect de descentralizare reală în sistemul fiscal sare ca arsă că nu e bine.

La fel procedează cei din opoziție și în alte situații. Zic că militează pentru mărirea alocațiilor copiilor, dar votează împotrivă; acuză PSD că țara nu are buget, dar îl aplaudă pe președinte când amână legea bugetului de stat.

Exemplele privind ipocrizia celor din opoziție pot continua la nesfârșit, dar să nu creadă cineva că populația nu știe, nu vede și nu conștientizează cine vrea, de fapt, binele țării și cine dorește o Românie captivă și dependentă!