S-a dat startul votării on-line a candidaților la a șasea ediție a "Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială"! Evenimentul este organizat de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România (CNASR) cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenței Sociale și urmărește să-i răsplătească pe cei care s-au dedicat acestei profesii dificile și să sărbătorească realizările lor.

În cadrul Galei, se vor acorda premii pentru 18 domenii în care activează asistenții sociali, dar și pentru categoriile care susțin serviciile sociale. Candidații pot fi votați on-line intrând pe site-ul http://poll.cnasr.ro/poll/13, la rubrica VOT 2019.

Orașul Mioveni are următorii nominalizați la premii:
La categoria Personalităţi care Susţin Asistenţa Socială: Ion Georgescu- Premiul politicianul anului. La categoria Asistenţi Sociali ai Anului 2018: Lupu Marius – Asistentul social din domeniul asistenţei sociale comunitare.

Conform clasamentului la zi, primarul din Mioveni, Ion Georgescu, este acum pe locul 4, cu 1.197 de voturi. Edilul din Mioveni are, aşadar, nevoie de susţinerea argeşenilor, mai ales că merită: în Mioveni va fi dat în acest an în folosinţă un spital nou, singura construcţie de acest gen din România de după Revoluţie! Votaţi, aşadar, accesând link-ul menţionat mai sus! Fiecare vot contează!

Ultima zi în care nominalizații pot fi votați on-line pe site-ul Galei este 25 februarie. În perioada 26 februarie – 11 martie va avea loc jurizarea, iar pe 19 martie, festivitatea de premiere.

Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială, ediția 2019, se va desfășura la Ateneul Român şi se va adresa unui număr de 800 de participanți.