Jurnalistul Marin M. Ioniţă, fiul cunoscutului scriitor argeşean Marin Ioniţă, dă un verdict surprinzător pentru PSD în cadrul unei analize recente.

"Tăierea banilor serviciilor este un obiectiv în sine pentru guvernanţi. Ele sunt Soros-ul înfierat de puterea PSD-ALDE, duşmanul ascuns, forţa care îşi mută acum acoperiţii de la PSD la Pro România. Bine, şi aici ar fi o întrebare, tot fără răspuns.

Cum de s-au infiltrat atâţia acoperiţi la PSD, că Tudose, de pildă, a fost pesedist o viaţă de om şi abia acum s-a trezit să se uite în legitimaţia de agent şi să se mute la Ponta? Ca să nu mai vorbim de săracul Grindeanu, care nici n-a apucat să activeze ca lumea ca premier şi dintr-o dată a fost demascat ca agent. Dar de ce i-a pus PSD tocmai pe ăştia doi premieri? Bine că n-a mai repetat eroarea şi a treia oară şi a găsit-o pe doamna Dăncilă care, sigur, nu e.

Dar în atâtea confuzii un lucru e cert. Din varii motive, bugetul nu e o prioritate. Mai poate să stea, să sufere ajustări, să mai intre la finanţare o vitamină, o măslină.

Să fim fericiţi. PSD e primul partid care se va curăţa de agenţi pentru că vor pleca toţi în alte părţi. Economia duduie din nou, mai tare ca prima oară. Cifrele bugetului arată bine. Şi vitaminele râd în soare", afirmă Marin M. Ioniţă.