Sute de persoane şi-au depus CV-uri la Primăria Mioveni, sperând să prindă unul dintre cele 250 de posturi care vor fi scoase la concurs pentru acoperirea necesarului de personal la noul spital care este în stadiul final de construcţie.

Primarul oraşului Mioveni Ion Georgescu a spus vineri că angajările nu se fac de către Consiliul Local, ci de către Ministerul Sănătăţii, iar cei care doresc să lucreze aici vor trebui să urmărească revista "Sănătatea" a Ministerului în care vor fi publicate anunţurile de angajare. Spitalul ar urma să înceapă să funcţioneze după 1 septembrie 2019, iar în martie va fi emisă hotărârea de Consiliu Local pentru înfiinţarea noii unităţi medicale.

Pe de altă parte, Georgescu a spus a făcut şi un anunţ foarte important şi îndelung aşteptat pentru locuitorii şi agenţii economici din zona Clucereasa. Ministerul Energiei a semnat licenţa pentru Distrigaz în vederea înfiinţării reţelei de gaze naturale pentru zona respectivă. Termenul de implementare a investiţiei este de 18 luni. 220 de familii, parcul industrial şi alţi agenţi economici vor beneficia de investiţie