Conducerea PNL Argeş, reprezentată de preşedintele Adrian Miuţescu, a avut o întâlnire de lucru cu toţi primarii PNL din judeţ în scopul atragerii de fonduri europene (în speţă norvegiene) pentru comunităţile pe care le reprezintă.
 
Compania de consultanţă care a desemnat consultanţi să le vorbească primarilor se numeşte AVISSO, un nume deja foarte important pe piaţă.
AVISSO a prezentat primarilor liberali oportunitatea de a atrage fonduri norvegiene pentru dotarea/reabilitarea şcolilor din mediul rural şi a dispensarelor medicale, învăţământul şi sănătatea, fiind domenii importante pentru care pot fi atraşi bani.
 
"Cu norvegienii nu se lucrează birocratic, nu există bibliorafturi, dosare şi hârtii, toată munca se face on-line. Abia spre sfârşitul proiectului se organizează o întâlnire" - a spus Ana Maria Icătoiu, Managing Partner la AVISSO.
 
AVISSO oferă servicii complete de consultanţă pentru dezvoltarea companiilor şi comunităţilor locale, asigurând gestionarea profesionistă a riscurilor la care se expune o afacere.
Primarii liberali care au asistat la prezentarea oportunităţilor au fost încântaţi de ideea de a putea atrage bani pentru îmbunătăţirea unor aspecte care ţin de sănătate şi învăţământ din comunele pe care le conduc.
 
Încă o dată PNL Argeş dă dovadă de unitate şi iniţiativă, dar, mai ales, de interes pentru comunităţile locale.