Conducerea PNL Piteşti a fost dizolvată de către conducerea judeţeană, iar locul avocatului Radu Perianu la conducerea organizaţiei a fost luat, ca interimat, de către Marius Postelnicescu, consilier judeţean şi prim-viocepreşedinte la "judeţ".
 
Unul dintre tinerii liberali apropiaţi de Radu Perianu critică demersul conducerii filialei. Este vorba despre Andrei Moşteanu, fost consilier local la Piteşti. 
 
"În curând se vor împlini 13 ani de când m-am înscris în PNL Piteşti. Cel mai slab rezultat obţinut de PNL în Piteşti în această perioadă a fost în 2016, după ce conducerea PNL Piteşti (tot Radu Perianu era preşedinte) a fost dizolvată de conducerea PNL Argeş (n.r. - în locul lui era ales Narcis Sofianu, consilier local acum în Piteşti).
 
Conducerea PNL Argeş a dizolvat din nou echipa aleasă statutar de toţi membrii PNL Piteşti. Nici de această dată nu am avut şansa să ne fie testată capacitatea în alegeri... Dacă de fiecare dată când PNL Piteşti îşi va alege statutar o echipă de conducerei PNL Argeş o va dizolva, singurii care se vor bucura vor fi cei care speră ca PNL să rămănă slab în Piteşti", afirmă Andrei Moşteanu.