Din cauza unor lucrări pentru reabilitarea gazonului Arenei Naţionale din Bucureşti, echipa de fotbal FCSB (Steaua) a ales să îşi dispute unele jocuri considerate a fi pe teren propriu la Piteşti, pe stadionul "Nicolae Dobrin". Apoi, în funcție de situația gazonului de pe Arena Națională, ar putea reveni pe cel mai mare stadion al țării pentru partidele cu Viitorul și CFR Cluj.

În ultimele zile, oficialii vicecampioanei au făcut mai multe drumuri pe axa București-Pitești pentru a pune la punct toate lucrurile la stadionul "Nicolae Dobrin", iar jocul de duminică seară se poate disputa în condiții bune, fără niciun fel de probleme. Au semnat contractul de închiriere, au angajat o firmă de stewarzi.

Dacă pentru un meci pe Arena Națională steliștii plătesc 13.000 de euro pe meci, la Pitești situația stă cu totul altfel. Conform autorităților argeșene, există o hotărâre de Consiliu Local prin care orice echipă interesată să joace pe stadionul din Pitești trebuie să plătească o sumă de 11.000 de lei, aproximativ 2.500 de euro.

"Eu m-am gândit să mergem acolo. Suporterii din Piteşti ar merita să vadă şi meciuri de Liga 1, pentru că acolo, într-adevăr, au fost fotbalişti mari care au jucat pe acel teren", a spus antrenorul FCSB, piteşteanul Nicolae Dică.