Weekend-ul trecut, în Argeș, s-a desfășurat Școala Regională de Comunicare a PMP. Evenimentul organizat de vicepreședintele Cătălin Bulf la Arefu a reunit peste 50 de participanți din 18 organizații: Argeș, Mehedinți, Dolj, Gorj, Vâlcea, Teleorman, Ilfov, Dâmbovița, Buzău, Brăila, Tulcea, Iași, Maramureș, Hunedoara și București: sectoarele 1, 4, 5 și 6. În cadrul evenimentului au vorbit Eugen Tomac – președintele PMP, Cătălin Bulf – președintele PMP Argeș, Ioana Constantin - secretarul general adjunct al partidului. Au fost prezenți și vicepreședinții Nicolae Davițoiu și Ștefan Florescu, dar și președintele Organizației de Tineret, Lucian Lupu.

 

Reprezentanții echipelor de comunicare din organizații au simulat conferințe și declarații de presă, discuții cu cetățenii, dar și crearea și prezentarea de comunicate de presă și ședințe interne de partid. Workshopurile au fost conduse de secretarul executiv al PMP și coordonator al comunicării – Alin Baciu și de Irina Colița – șefa biroului de presă.

 

”Am bucuria să constat, din nou, că la capitolul “comunicare”, suntem complet acoperiți. Am cunoscut, zilele trecute, la Școala de comunicare a PMP, desfășurată de această dată, în Argeș, oameni vechi sau noi, dar la fel de implicați și muncitori.

Sunt oameni din toată țara care au grijă să ducă mai departe mesajele si proiectele PMP din convingere și cu o dăruire admirabile. Felicitări întregii echipe!”, a declarat președintele Eugen Tomac.

 

 

Prezentare inedită la Școala de Comunicare a PMP din Argeș. Dr. Sorin Mazilescu și rapsodul Grațian Bădescu, invitați speciali

 

PMP Argeș a fost gazda Școlii Regionale de Comunicare a PMP, desfășurată în perioada 23 – 25 noiembrie, eveniment cu peste 50 de participanți din 18 organizații. În prima parte a evenimentului, oaspeţii au făcut cunoştinţă cu frumuseţile Argeşului, într-o conferinţă susţinută de lect. univ. dr. Sorin Mazilescu, cu tema „Adevăr poetic și adevăr istoric în miturile Argeșului”. Dr. Sorin Mazilescu a proiectat căluşul de la Bârla, tehnici de olărit şi de confecţionat butoaie din zona Argeşului şi a Muscelului, dar și o varietate de costume populare.

 

”Vorbea domnul președinte Bulf despre niște lucruri extraordinare pe care le are Argeșul. Am făcut un colaj pe care vreau să vi-l prezint pornind de la partea istorică a județului, câteva date despre așezare, populație, dar și cele două mituri: legenda meșterului Manole și legendele Cetății Vlad Țepeș”, a precizat Sorin Mazilescu.

 

În An Centenar, la invitația președintelui Cătălin Bulf au fost prezenți și rapsodul Grațian Bădescu, tatăl acestuia – profesorul de istorie Cezar Bădescu și naistul David Sturzeanu, originar din comuna argeșeană Corbi. Cei doi artiști au deschis Școala de Comunicare cu melodii patriotice.