Festivalul Național de Muzică Lăutărească Veche Zavaidoc - eveniment organizat de Centrul Cultural şi Primăria Piteşti - va putea fi urmărit live pe ecranul din Piața Primăriei.

„Vă invităm să vă bucurați de un spectacol inedit în care se vor întrece concurenți talentați dar și de recitaluri extraordinare ale unora dintre cei mai cunoscuți lăutari din România: Ionel Tudorache, Mirela Mihalache, Alina și Edy Mexicanu, Grupul Vocal Zavaidoc” anunţă Primăria Piteşti.

„La noi în oraș mâine e zi de festival! Festivalul “Zavaidoc” pune pe jar nu numai Piteștiul, al cărui simbol a devenit, prin tradiție, dar și pe iubitorii de muzică lăutărească veche din întreaga țară.

Nu ratați îndrăgitul eveniment, așteptat atât de copiii talentați și de tinerele speranțe ale muzicii populare românești, cât și de piteștenii fideli acestei manifestări deosebite, care aduce, an de an, în sufletul nostru, cele mai frumoase cântece de petrecere românești! Succes concurenților și felicitări organizatorilor, pentru profesionalismul și pasiunea lor", transmite şi viceprimarul Sorin Apostoliceanu.