In data de 19 octombrie, AJOFM Arges a organizat Bursa locurilor de munca pentru absolventi, actiune organizata in sprijinul tinerilor absolventi de invatamant dar si a altor persoane interesate in gasirea unui loc de munca.

La bursa locurilor de munca au participat 32 de agenti economici care au prezentat o oferta de 467 locuri de munca vacante disponibile, meseriile cele mai solicitate de catre angajatori fiind cele din industria auto, industria  prelucrarilor mecanice, hoteluri si restaurante, industria alimentara, textila, constructii civile si industriale, transporturi, servicii catre populatie si comert. Numarul participantilor din randul persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca a fost de aproximativ 350 de persoane.

Pentru persoanele cu studii superioare au fost puse la dispozitie un numar de 23 posturi vacante, marea lor majoritate fiind destinate pentru profesia de inginer.

In urma interviurilor de angajare, 55 de tineri absolventi au fost selectati in vederea incadrarii, agentia urmand sa monitorizeze pe parcursul a 30 de zile situatia incadrarilor in munca, prin contactarea agentilor economici participanti.