Sărbătorile vin cu pași rapizi și promit multe surprize la Mioveni! Cea de-a treia ediție a Târgului de Crăciun, cea mai mare atracție a iernii, va fi organizat la Mioveni, în perioada 6 - 25 decembrie, pe platoul din Centrul Civic.
 
Ca și în anii trecuți, Târgul de Crăciun poate fi vizitat zilnic, în intervalul orar 10:00 – 22:00 și va include: spaţii comerciale, zonă gastronomică, târg de meșteșuguri, casa lui Moș Crăciun, carusel, concerte de muzică pop și spectacole de folclor.
 
Astfel, timp de 20 de zile, la Târgul de Crăciun din Mioveni, vizitatorii pot găsi inspiraţie pentru cadouri și se pot bucura de o ofertă variată de produse, grupate pe categorii precum jucării, produse alimentare tradiţioale de sezon, o gamă variată de dulciuri, prăjituri de casă, cozonaci, ciocolată de casă, turtă dulce, produse de patiserie, produse apicole, decoraţiuni și obiecte de uz gospodăresc, ţesături, handmade, băuturi tradiționale, vin fiert, sucuri naturale de fructe, siropuri, sortimente exotice de cafea, ceaiuri aromate și multe altele.
 
Casa lui Moș Crăciun reprezintă una dintre surprizele pregătite îndelung și așteptate cu nerăbdare de cei mici. Aici, într-un decor magic, toţi copiii se vor întâlni cu Moș Crăciun și spiridușii săi, de la care fiecare copil care a fost cuminte va primi un mic cadou.
 
Pentru organizarea acestui eveniment, sunt așteptaţi să își anunţe participarea parteneri și sponsori din mediul privat. Persoanele care doresc să beneficieze de această oportunitate pentru a-și promova sau vinde produsele specifice sărătorilor de iarnă, sunt rugate să transmită intenţia de participare ca sponsor/partener la Centrul Cultural Mioveni, prin e-mail  la centrulculturalmioveni@yahoo.com, prin fax 0348 445. 856 sau direct pe pagina de Facebook :https://www.facebook.com/mioveni.TargDeCraciun/.
Ca și la ediţia precedentă, dorim ca acest Târg de Crăciun să-i fascineze atât pe cei mici cât şi pe cei mai în vârstă, să devină un loc de relaxare și bucurie pentru întreaga familie, de la bunici la nepoţi.