Multe drumuri judeţene, în special cele din sudul Argeşului, arată ca după bombardament. Ani la rând, preocuparea autorităţilor judeţene a fost legata de arterele de circulaţie din nord, în condiţiile în care cetăţenii din sud au avut serios de suferit din cauza legăturilor proaste dintre localităţi.

Un astfel de drum de coşmar este şi cel care leagă Mârghia de Lunca Corbului. În multe zone, acesta arată ca şi cum ar fi fost călcat de tancuri şi măcinat, aşa că traficul este mai mult decât dificil.

Alina Nicolau, directoarea Regiei de Drumuri şi Poduri a judeţului, ne-a declarat că drumul cu pricina - DJ703B - va intra în reparaţii "în cel mult două săptămâni". Vor fi însă doar aşa-numitele plombări, căci de turnat covor asfaltic doar Alin Stoicea, directorul de investiţii din Consiliul Judeţean, ştie dacă şi când se va face aşa ceva.

Problema este că autorităţile judeţene se bat cu pumnul în piept că au reabilitat peste 600 km de drumuri judeţene, dar cetăţenii se tot plâng că, de fapt, şoselele arată groaznic în multe zone...