Pe 11 august 2018, Serviciul Public Judeţean Salvamont Argeş organizează, în cadrul Sărbatorilor Argeşului şi Muscelului, concursul de ciclism montan Dracula Bike.

Startul se va da din punctul Călugăriţa. Acesta se află la 3 km distanţă de barajul Vidraru, pe firul către Cumpăna (drumul neasfaltat). De aici se vor parcurge 9 km până la baza urcării în Curmătura Runcurelei, unde va fi un post de control la care se vor valida foile de concurs, după care concurenţii vor veni înapoi, spre sosire, urmând acelaşi parcurs. Distanţa totală este de 18 km. cu o altitudine totală cumulată de 390 metri.

Înscrierea se va face pe baza unei fişe prin care concurentul se angajează sa participe pe proprie răspundere. Înscrierile se pot face la telefon 0248/224.488 sau e-mail salvamontarges@yahoo.com ori la start, în ziua concursului, până la ora 11.30. Clasamentul va fi unul general, iar fiecare participant care ia startul va primi un tricou de ciclism, inscripţionat cu logo-urile Dracula Bike şi 100 România. Portul căştii va fi obligatoriu, minorii vor avea acordul părinţilor scris, ori părinţii vor fi prezenţi la start pentru a semna cererea de participare la concurs.

Nu se va percepe taxă de participare. Startul se va da la ora 12, iar festivitatea de premiere va fi dupa sosirea ultimului concurent.