Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș, consideră că modifcările aduse Codului penal îi favorizează și protejează pe infractori. Potrivit președintelui PMP Argeș, modelul de cetățean, conform Legilor Justiției propuse de PSD – ALDE, se numește infractor.
 
”Coaliția PSD – ALDE încearcă să ne propună un nou model de cetățean: infractorul. Deci, această coaliție vrea să ne ocupăm de infractori, în schimb pe un copil de la 0 – 18 ani îl dăm uitării, deoarece acest copil nu poate vota. În schimb, infractorilor le
micșorăm pedepsele. Acesta este primul aspect pe care îl văd în Legile Justiției: noul model de cetățean propus de PSD – ALDE în România este infractorul.
 
Al doilea lucru rău pe care îl fac aceste legi ale Justiției este atacul direct la proprietate. Ori capitalism nu putem să avem fără proprietate. Atât timp cât acela care îți dă în cap, care fură, nu este pedepsit, înseamnă că proprietatea este defnită vag.
 
Fără definirea clara a proprietății nu poți să construiești capitalismul.
Ca să ai capitalism, să intri în piață, înțelegând prin piață locul unde se întâlnește cererea cu oferta, trebuie să ai două elemente. Primul ar fi proprietatea privată și al doilea o distribuție aleatorie a resurselor. Ce facem noi cu resursele noastre? Le dăm la alții! Oamenii de afaceri din țara noastră sunt scoși din piață de Guvern. Platforma economică a PSD este similară cu platforma unui asasin economic. PSD asasinează economia românească. De ce? Pentru că
platforma este simplă! Faci împrumuturi, nu le mai poți da înapoi și atunci trebuie să cedezi ceea ce ți se cere în schimb. Așa vom ceda gazele din Marea Neagră, Roșia Montană, apa și toate celelalte”, declară președintele PMP Argeș, Cătălin Bulf.