Conducerea Finanţelor Publice Argeş a organizat astăzi la sediul din Piteşti o nouă întâlnire cu contribuabilii, interesul acestora fiind major în condiţiile în care sala a fost plină (astfel de întâlniri cu loc bilunar, o dată la Piteşti, iar o dată în teritoriu). Cu acest prilej, specialiştii de la Finanţe au adus lămuriri legate de implementarea caselor de marcat cu jurnal electronic (la întâlnire fiind prezent şi Marian Anghelescu, preşedintele Patronatului Caselor de Marcat din România), despre declaraţia unică (termenul limită de depunere este 15 iulie) şi despre spaţiul privat virtual.

Directorul Finanţelor Argeş, Lucreţiu Tudor, a subliniat importanţa dialogului continuu cu contribuabilii şi a făcut şi un anunţ important privind veniturile încasate în judeţ pe primul trimestru al anului în curs: sunt cu 16% mai mare decât cele din perioada similară a anului 2017.

Pe de altă parte, Lucreţiu Tudor a anunţat că următoarea întâlnire cu contribuabilii va avea loc pe 13 iulie la Costeşti.