Sute de argeşeni au semnat o petiţie numită "Vrem banii înapoi! Jaful de la facturile de gaz şi curent". Documentul a fost lansat ca urmare a unei investigaţii a Consiliului Concurenţei care a scos la iveală o serie de înţelegeri între companiile de profil care au dus la creşteri artificiale de preţ la gaze şi curent.

"Nu mai este nici un secret: românii plătesc facturi umflate la utilităţi! O dovedesc acum şi instituţii oficiale ale statului. Rapoarte ale Curţii de Conturi au scos la iveală faptul că în ultimii 10 ani gazul ne-a ars urât de tot la buzunare. De asemenea, facturile la curent au fost plătite uneori şi de 17 ori mai mult decât făceau. Jaful cumplit la care cetăţenii pe care companiile de utilităţi l-au facut sub ochii unui stat nepăsător şi corupt trebuie sa inceteze. Vrem banii noştri înapoi!

Vrem să fim răzbunaţi pentru umilinţa la care am fost supuşi lună de lună, când v-aţi îmbogăţit pe spatele românilor care s-au împrumutat să vă plătească vouă facturile nesimţite", se arată în petiţia semnată până acum de aproape 44.000 de persoane.