Majoritatea drumurilor din sudul judeţului Argeş sunt groaznice, şoferii având serios de furcă să le parcurgă cu maşinile. Un astfel de drum, o adevărată ruşine pentru un judeţ... european, este şi drumul judeţean care leagă comunele Căldăraru şi Bârla. Asfaltul este... opţional în multe zone, gropile şi denivelările sunt la ele acasă. În plus, pe marginea lui tronerază gunoaie (cum este cazul şi în imagina de faţă în care gunoiul este pe drum de dinainte de Paşti!).

Când vine vorba despre gunoi, Gabriel Moiceanu, şeful ADI Servsal, dă vina pe cetăţenii care nu ar fi disciplinaţi şi lasă deşeurile la voia întâmplării.

Când vine vorba despre starea drumului, Alina Nicolau, şefa de la Regia Judeţeană de Drumuri şi Poduri, spune că acesta va fi modernizat, fiind alocate resurse în acest sens. Când anume - nu se ştie. Cică "după ce se face licitaţie".

Problema este că drumul cu pricina, ca şi multe altele din sud, au fost ignorate ani la rândul de către Consiliul Judeţean. Te şi miri, astfel, de unde obţine PSD atâtea voturi în zona de sud!