Pixuri, agrafe, tuş, hârtie de xerox, săpun, detergent - de câte nu are nevoie o instituţie pentru a funcţiona cum trebuie! Până la urmă, lucrurile mărunte pot face diferenţa, nu-i aşa? Nu e anormal, desigur, nici să achiziţionezi hârtie igienică şi role de hârtie pentru baie, doar trebuie să fim civilizaţi şi... nevoile sunt nevoi.

Aflăm însă că o instituţie din subordinea Consiliului Judeţean Argeş (Regia de Administrare a Domeniului Public şi Privat al judeţului Argeş) cumpără hârtie igienică şi rola prosop din hârtie pentru mâini în valoare de 17.000 lei.

Acum, dacă nu cumva se cumpără produse la care se face reclamă şi sunt mai pretenţioase, achiziţia este destul de "grasă". La un preţ mediu de 1 leu pe rolă, însă, rezultă că ar fi vorba despre circa 17.000 de role.

Acum, din două una: ori se aprovizionează toate instituţiile Consiliului Judeţean, ori vin, într-adevăr, vremuri... grele, ca să nu spunem altfel. Nu avem cum să ştim care este adevărul deoarece directorul Regiei, Mihai Bratu, este probabil prea ocupat cu licitaţia pentru a mai răspunde şi la telefon...