Municipalitatea va scoate la licitație mai multe spații pentru amenajarea de terase pe domeniul public. În centrul Piteștiului vor fi amenajate doar două terase. Suprafața unei terase va fi de 75 mp iar prețul de pornire la licitație va fi de 3 lei/ mp/ zi. O terasă va fi amplasată lângă Teatrul Al.Davilla iar cealaltă în lateralul Casei Sindicatelor.


Plajele intră și ele în licitație

Tot în această perioadă se vor desfășura și procedurile de licitație pentru spațiile aflate în incinta plajelor și spațiilor de agrement.

Pentru plaja din Tudor Vladimirescu vor fi licitate 3 spații în suprafață totală de 220 mp, la plaja din Costache Negri se va licita o suprafață de 93 mp iar pentru zona de agrement din Trivale suprafața destinată teraselor este de 70 mp. Licitația, pentru fiecare locație, va pleca de la 1,5 lei/ mp/ zi. De asemenea, municipalitatea închiriază și spațiu pentru amplasarea de șezlonguri, prețul de pornire plecând de la 1,5 lei/ zi/ șezlong.

 

Înghețată pe Strada Mare

Municipalitatea mai scoate la licitație și 20 mp în centrul Piteștiului pentru a da posibilitatea comercianților de a plasa două rulote auto special amenajate pentru alimentație publică - produse de tip înghețată. Pentru aceste spații, prețul de licitație pleacă de la 4,5 lei/ mp/ zi + TVA.