Întâlnirea preşedintelui Comisiei Economice din Senat, liberalul Florin Cîţu, cu oamenii de afaceri (inclusiv cei argeşeni) nu a rămas fără consecinţe. 
Întâlnirea a avut loc la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură din Argeş, iar una dintre temele discutate a fost aşa zisa "revoluţie fiscală" făcută de PSD, în fapt o bulibăşeală care a nemulţumit întreg mediul de afaceri românesc. 
Oamenii de afaceri argeşeni şi-au exprimat, deasemenea, nemulţumirile legate de modul în care actualul guvern înţelege să modifice sistemul fiscal.

Liberalul Florin Cîţu este autorul unui amendament la OUG 79/2017, prin acest amendament firmele având posibilitatea să opteze fie pentru impozitul pe cifra de afaceri, fie pentru impozitul pe profit, în funcţie de condiţiile economice specifice fiecărei afaceri.
Propunerea PNL va fi adoptată de Guvern prin Ordonanţă de urgenţă până la 31 martie, cu câteva zile de înainte de încheierea primului trimestru.

Preşedintele PNL Argeş, Adrian Miuţescu a declarat: „Ne bucură faptul că întâlnirea lui Florin Câţu cu oamenii de afaceri nu a rămas fără consecinţe. Dialogul pe care acesta l-a avut cu cei prezenţi la Camera de Comerţ şi Industrie Argeş a fost unul fructuos, foarte multe idei fiind reţinute şi dezbătute. Deasemenea, cu toţii am luat în seamă avertismentul că, în perioada, următoare ne aşteaptă o inflaţie de 10-12% pe care o vom resimţi cu toţii în buzunar. PSD îşi arată incapacitatea de a guverna, luând aceste măsuri fiscale care au nemulţumit pe toată lumea.”

La rândul său, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă a declarat: "Vedem încă o dată cât de habarnişti şi haotici sunt în economie cei din guvernarea PSD - ALDE.  Din păcate, cu astfel de specimene aflate la guvernare, am ajuns să ne bucurăm pentru orice fărâmă de normalitate pe care reuşim să o aducem din Opoziţie în viaţa oamenilor.

Recent, Florin Câţu a mai depus un proiect de lege care prevede relaxarea condiţiilor de angajare a muncitorilor străini comunitari, precum limite minime de salariu sau atestarea internă a diplomelor. În urma migraţiei masive a românilor în alte ţări, companiile locale se confruntă cu lipsa forței de muncă, fapt ce a condus și la închiderea unor afaceri.