Începând din noaptea de joi spre vineri, se acționează în permanență pe întreaga rețea de drumuri județene, cu toate utilajele închiriate și din dotarea Regiei Județene de Drumuri Argeș și cu material antiderapant. Pe toate drumurile din județ, se circulă în condiții de iarnă, nu există niciun drum blocat, iar echipajele Regiei Județene de Drumuri Argeș, împreună cu echipajele Poliției Rutiere, intervin permanent  pentru menținerea în stare practicabilă a drumurilor din Argeș.

Au fost întâmpinate probleme, în special din cauza viscolului puternic, în zona de sud a județului, respectiv pe DJ 503 Buzoești – Popești, DJ 503 Oarja – Rociu, DJ 679 Hârsești – Bârla, DJ 659 Negrași – Ștefan cel Mare.

 

Autoritățile recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile meteorologice, să aibă autoturismele echipate cu anvelope de iarnă, în stare optimă de rulare, precum și să acorde prioritate în trafic utilajelor de deszăpezire pentru a acționa, evitând în acest fel blocajele. Totodată, cetățenii pot semnala problemele legate de starea drumurilor județene la tel. 0248/280.958 sau 0248/282.929 - dispeceratul Regiei Județene de Drumuri Argeș.