Liberalii şi-au umflat muşchii. La scurt timp după Congresul Extraordinar al PSD, liberalii au făcut şi ei o adunare în care au luat două decizii: anunţarea preşedintelui lor Ludovic Orban drept candidat pentru funcţia de premier şi a şefului statului Klaus Iohannis drept candidat la preşedinţia ţării în 2019.
Luat de val, mai ales că a scăpat ca prin urechile acului de un dosar la DNA, Ludovic Orban s-a pus pe acuzaţii la adresa PSD şi, într-un imbold demn de o cauză mai bună, a spus că e vremea ca liberalii să atace PSD cu parii. Desigur, o figură de stil ar spune liberalii.
Consilierul judeţean Dorin Mărăşoiu de la PSD are însă o altă abordare.
"Nea Ludovic, spune bre, ai grăit serios cu datul cu parul în cap? Lucrez la pădure şi să știu dacă vorbesc cu băieții sa facă niște pari. Rezolvăm doua probleme: faci rost de pari certificați să-i dai la ai lu' mata colegi şi, a doua, facem un business sănătos liberal. Dar să-mi zici noi cu ce să ne pregătim. Vânătoreşte ne dai şi nouă o șansă! Aha, şi să nu uit, vezi că doamna Luluţa ți-a pregătit o surpriză!", a scris, cu ironie şi umor, Dorin Mărăşoiu.