Bogdan Ivan, liderul Pro România Argeş, cataloghează acţiunile pe care PSD-ul lui Liviu Dragnea le face în ultima perioadă ca fiind "un CIRC IEFTIN dat românilor".

"În timp ce România este codaşă la accesarea fondurilor europene, fiind absorbit un procent de doar 3-4% dintr-un total de 38,9 miliarde de euro, în timp ce nu avem niciun kilometru de autostradă construit în 2017 şi 2018, în timp ce toate preţurile explodează, PSD-ul lui Liviu Dragnea ne oferă PÂINE MAI SCUMPĂ şi CIRC IEFTIN. PSD-ul lui Dragnea a făcut CIRC schimbând 3 premieri în mai puţin de un an, acum ne oferă CIRC realizând şi alimentând scandaluri naţionale, schimbând toată garnitura de partid, fiind înlăturaţi toţi oamenii care nu se supun ordinelor lui Liviu Dragnea.

PSD-ul lui Dragnea este responsabil de majorarea preţului alimentelor cu până la 20%, de scumpirea energiei electrice şi a carburanţilor cu aproximativ 13%. Din cauza CIRCULUI guvernării, a instabilităţilor şi incertitudinilor pe care le oferă, ROBOR-ul creşte, motiv pentru care românii plătesc rate mai mari la bancă, iar leul se depreciază constant în raport cu moneda europeană", afirmă Bogdan Ivan, liderul Partidului Pro România Argeş.

Bogdan Ivan remarcă şi faptul că într-o perioadă în care ţara are o creştere economică, nivelul de trai al românilor scade, din cauza acţiunilor PSD.