Poșta Română lansează un nou serviciu. Compania va pune la dispoziție clienților un nou serviciu de curierat.

Operatorul poștal național a dezvăluit că aceste se numește „Luxury Post Express” și este bazat pe sistemul „door-to-door”. Mai mult, acesta se adresează persoanelor care au pretenţii foarte clare de la serviciile de curierat.

Astfel, clienţii pot trimite, prin Oficiile Express ale Poştei Române, în aceeaşi localitate, cadouri, dar şi orice fel de alte colete, de luni până vineri, în intervalul orar 8.00 – 18.00, care vor ajunge în aceeaşi zi. Trimiterile sunt împărţite în funcţie de greutate în două categorii, până la 5 kg şi peste 5 kg, iar preţurile variază între 19 şi 25 de lei pe trimitere.

Pentru a beneficia de serviciul “Luxury Post Express” clientul trebuie să contacteze telefonic oficiul poştal express din oraş şi să plaseze comanda expediţiei. Ulterior, agentul curier se deplasează la adresa comunicată şi preia trimiterea. Comanda este preluată şi livrată la destinaţie, la ora comunicată de către client, fără a mai trece prin filtre suplimentare. Fiecare trimitere este monitorizată live prin sistemul Track and Trace, precizează sursa citată.

Noul serviciu de curierat ultra-rapid va fi disponibil, pentru început, în oraşele reşedinţă din: Bucureşti, Argeş, Ialomiţa, Prahova, Dolj, Gorj, Vrancea, Cluj, Bihor, Sălaj, Alba, Covasna, Sibiu, Iaşi, Neamţ, Constanţa şi Vrancea.