După cum se ştie, Consiliul Judeţean Argeş a stopat lucrările la pârtia de schi de la Moliviş şi a sesizat Parchetul cu privire la o serie de nereguli: puneri în posesie ilegale, defrişări ilegale, suspiciuni privind cheltuirea unor fonduri. Ei bine, DNA a început audierile în acest caz care se anunţă a fi unul răsunător. Aşa se face că procurorii au anunţat şi Consiliul Judeţean în legătură cu faptul că au început verificările.

În tot acest timp, Consiliul Judeţean a alocat aproape 16 milioane de lei pentru construcţia altei pârtii de schi, tot în zona Moliviş, dar care să ocolească traseul actual care este în litigiu.

Primul pas va fi elaborarea unui nou Plan Urbanistic Zonal, procedură care poate dura până la şase luni.

Pe de altă parte, noul ministru al Turismului a promis la învestirea recentă că va relansa vechiul proiect ceauşist privind construcţia a peste 150 km de pârtii de shi în Făgăraş. O gogoaşă mai mare nici că se putea: bugetul Ministerului pentru astfel de proiecte este de numai 13 milioane lei în anul în curs! Până una-alta, la Moliviş schiază... procurorii anticorupţie pentru a desface iţele afacerii, iar pasionaţii de schi merg pe Valea Prahovei ori prin vecinii de peste hotare...