În contextul avertizărilor de ninsori, ger, intensificări ale vântului și viscol, emise de meterorologi, sub incidența căruia se află și județul Argeș, cea mai afectată rămâne, în continuare, zona de sud a județului.

Încă de sămbătă, s-a acționat în permanență pe întreaga rețea de drumuri județene, cu toate utilajele închiriate și din dotarea Regiei Județene de Drumuri și cu material antiderapant, nefiind probleme legate de stocul de sare și antiderapant. O situație deosebită este în sudul județului, în special pe DJ 508 Furduiești – Teiu – Buta, unde viscolul a depus cantități mari de zăpadă pe carosabil, însă se intervine pentru degajare.

Pe toate drumurile din județ, se circulă în condiții de iarnă, nu există niciun drum blocat, iar echipajele Regiei Județene de Drumuri Argeș, împreună cu echipajele Poliției Rutiere, intervin în continuare în vederea menținerii în stare practicabilă a drumurilor din Argeș.

Recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza la condițiile meteorologice, să aibă autoturismele echipate cu anvelope de iarnă, în stare optimă de rulare, precum și să acorde prioritate în trafic utilajelor de deszăpezire pentru a acționa, evitând în acest fel blocajele.

Totodată, cetățenii pot semnala problemele legate de starea drumurilor județene la tel. 0248/280.958 sau 0248/282.929 - dispeceratul Regiei Județene de Drumuri Argeș.