Gruparea PNL-istă de la Argeș, condusă de Adrian Miuțescu, încearcă să își facă capital de imagine pe seama zăpezii căzută în ultimele zile. În comunicatul de mai jos, transmis redacției noastre, gruparea PNL știe doar să critice, nevenind și cu câteva soluții utile. Ei știu doar să fie ”gică contra”, în consiliile locale refuzând să voteze bugetele, propunerile de proiecte din partea PNL-iștilor lipsind cu desăvărșire.

”Este suficient să ningă trei-patru zile ca judeţul Argeş să se blocheze aproape în totalitate! 
PSD arată că nu poate să gestioneze situaţii normale, de iarnă.
Multe drumuri judeţene au devenit impracticabile, iar la ieşirile din judeţ s-au creat coloane de maşini. Cetăţenii blocaţi au sunat la urgenţe, la 112, dar li s-a spus că nu pot fi ajutaţi cu nimic. Asta şi din cauza faptului că autorităţile judeţului nu s-au asigurat că ar avea suficient material anti-derapant. Ne-am fi dorit ca preşedintele CJ Argeş, Dan Manu, să fie mai preocupat de soarta judeţului decât de festivismele cu iz electoral cu care ne-a obişnuit.
Sigur că multe drumuri din judeţ au fost impracticabile şi pentru ambulanţă sau poliţie.  Dar ce mai contează, sunt localităţi unde ambulanţa sau poliţia nu ajung, la timp, nici primăvara, ce să mai vorbim de zilele când este cod portocaliu de ninsoare!  

Şcolile au fost închise. „Toate unitățile din învățământul preuniversitar din Argeș vor fi închise astăzi, de la ora 14, mâine, 28 februarie și joi, 1 martie 2018” – a anunţat apoteotic inspectorul școlar general al județului, Dumitru Tudosoiu. Atât poate PSD, un partid – iată – învins de patru zile de ninsoare. Oare ce s-ar fi întâmplat dacă am fi avut o iarnă mai grea de atât şi ar fi nins o lună încontinuu? Copiii n-ar mai fi mers la şcoală timp de o lună întreagă? Profesorii ar fi intrat în concediu prelungit? 
La rândul său, nici municipiul Piteşti nu o duce prea bine. Principalele artere ale oraşului nu au fost tratate cu nicio substanţă antiderapantă în primele zile de ninsoare! Iar despre cartiere ce să mai vorbim.  

Bravo, PSD, te-au învins câteva zile de ninsoare!” se arată în comunicatul PNL.