Centrul Cultural Pitești organizează colocviul cu tema Toamna în
horticultură, în cadrul proiectului cultural-educativ, sub genericul Armonie și stil de viață cu Adina Perianu. Manifestarea, coordonată de dr.ing.
 
Adina Perianu, specialist în horticultură și promotor cultural se va desfășura marți, 7 noiembrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova, din cadrul Centrului Cultural Pitești.
 
Centrul Cultural Pitești și Clubul Româno-Arab de Cultură și Presă
organizează un dialog intercultural, coordonat de jurnalistul și scriitorul de origine palestiniană, Ahmed Jaber. Evenimentul, la care sunt invitați creatori și consumatori de cultură argeșeni, va mai cuprinde o lectură publică din creațiile literare ale participanților și va avea loc miercuri, 8 noiembrie, de la ora 16.00, în Sala Ars Nova, din cadrul Centrului Cultural Pitești.
 
De asemenea, Centrul Cultural Pitești organizează expoziția de grafică, sub genericul Retrospectivă, de Florin Nicolescu. Originar din municipiul Curtea de Argeș, Florin Nicolescu a absolvit Liceul Militar din Breaza și este membru al Cenaclului Literar Liviu Rebreanu. Vernisajul, care va cuprinde și o lectură publică din creația literară a autorului se va desfășura joi, 9 noiembrie, de la
ora 17.00, în Complexul Expozițional Casa Cărții (mezanin I).