Primăria Municipiului Pitești și Consiliul Local Pitești reaminteşte faptul că organizează prin Centrul Cultural Pitești, Festivalul Naţional de Muzică Lăutărească Veche ZAVAIDOC, ajuns la a XII-a ediție. Evenimentul se va desfășura în zilele de 25 și 26 noiembrie, de la ora 18.00, la Centrul Multifuncțional Pitești.
 
Festivalul va cuprinde un concurs de interpretare și recitaluri extraordinare,
susținute de artiști consacrați ai genului. Preselecția va avea loc pe data de 25 noiembrie, de la ora 10.00, la Centrul Multifuncțional Pitești.
 
Potrivit regulamentului, la concurs se pot înscrie soliști vocali, artiști matori, cu vârste peste 18 ani. Probele de concurs sunt: o piesă de muzică lăutărească din repertoriul lui Zavaidoc, fără acompaniament și o piesă de muzică lăutărească autentică, cu acompaniament. Doritorii se pot înscrie completând
fișa de participare (care poate fi descărcată de pe site-ul oficial al instituției www.centrul-cultural-pitesti.ro, sau la numărul de telefon al Centrului Cultural Pitești 0248/219976, sau la sediul instituției: Str. Craiovei, nr.2, Bl.G1, Casa Cărții. Intrarea la festival se face pe bază de bilet, costul unui bilet pe seară fiind de 20 de lei.