PNL, PMP şi PAM s-au ţinut de cuvânt şi au votat împotriva majorării de salarii la Consiliul Judeţean. Degeaba. Angajaţii din CJ vor avea venituri babane, slujba lor devenind una de vis şi... dorită de mulţi argeşeni care au dificultăţi să îşi gestioneze salariul de la o lună la alta, trăind cel mult decent.

"Este o bătaie de joc pe faţă, fără nicio jenă a acestor oameni care şi-au mărit salariile, ajungând să depăşească şi 10.000 lei pe spinarea noastră, a tuturor. De ce nu s-au gândit la o corelare cu salariile celor din mediul privat? De ce s-au gândit să mărească salariile doar pentru ei înşişi, nu şi pe cele ale oamenilor de rând, ale angajaţilor obişnuiţi? La Dacia e un salariu mediu de 4.500 lei, firmă care are un aport important la bugetul României. Care ar trebui să fie salariile în administraţie? Pentru că nu cred că performanţele sunt maxime la noi! La Karcher Curtea de Argeş salariul mediu e de 3.500 lei.

Când vor vedea salariile din CJ, cei din societate vor fi total descurajaţi să se mai angajeze la privat", a spus Adrian Miuţescu, consilier judeţean şi lider al PNL Argeş.

Iată care sunt noile salarii din Consiliul Judeţean (la care se adaugă sporul de vechime): 13.000 lei - preşedintele CJ; 11.513 lei - secretarul judeţului; 11.412 lei - arhitectul şef; 11.035 lei - directorul executiv; 10.150 lei - pentru funcţia şef de serviciu; 9.425 lei - fiecare şef de birou; 7.004 lei - pentru funcţia de auditor superior; 5.003 lei vor avea consilierii, consilierii juridici şi inspectorii principali; 3.451 lei vor avea referenţii; 2.683 lei vor avea şoferii. Angajaţii CJ vor beneficia şi de spor de calculator! Trai, nineacă!