Era o vreme când la frumoasa clădire situată peste drum de Centrul Cultural Piteşti, pe bulevardul Republicii, sute de argeşeni veneau ca la fântâna de leac. Aici era sediul FNI Argeş.

"Investitorii" cărora li se promiteau câştiguri fabuloase peste noapte s-au trezit brusc la un moment dat că FNI se prăbuşeşte, aşa cum este firesc să se petreacă în cazul unui joc piramidal. Cozile în acele zile la sediul FNI Argeş erau imense, iar disperarea celor care îşi vedeau sume mari de bani evaporate în carnetele de "investitori" era maximă. Doar undeva la 300 de argeşeni au decis apoi să se judece cu statul pentru a primi banii înapoi (statul avea un protocol cu FNI, prin CEC, prin care garanta sumele depuse). Restul s-a resemnat. Peste 25.000 de români în toată ţara au fost păgubiţi.

Între timp, clădirea din Piteşti şi-a schimbat destinaţia. O parte din ea - în faţă, unde erau birourile FNI - este de închiriat. O alta a fost transformată în club de noapte unde fete frumoase vând iluzii... optice.