Pentru al patrulea an consecutiv, Orașul Regal Curtea de Argeş va răsuna de cântec, joc și voie bună, dar mai ales de clinchet de săbii încrucișate! Deschiderea Festivalului Medieval Curtea Domnească are loc pe 7 iulie.
 
Cetăţenii vor putea asista la demonstrații de luptă, parade militare, ateliere diverse și concerte susținute de unele dintre cele mai în vogă nume ale momentului!
 
Ziua va continua cu diferite demonstrații realizate de iscusiții cavaleri, până la lăsatul serii unde Grazziela Marineață, Ponticele și Trei Parale vor face să răsune acordurile lor peste tot în oraș, până târziu în noapte.
 
Ziua a doua a Festivalului va debuta cu obișnuita deja paradă prin oraș, la care, de data aceasta se vor alătura și Străjerii Voievodului de Câmpulung, pe care ați avut ocazia să îi vedeți în acțiune și anul trecut. Peste zi sunt atelierele medievale organizate de ei, unde veți putea afla o multitudine de informații despre traiul argeșenilor de altădată, chiar de la vecinii noștri de la Câmpulung. Ziua se va încheia în acordurile de chitară ale celor de la Centrul de Cultură și Arte George Topîrceanu, cu melodiile pline de esență și sentiment ale lui Tică Lumânare, dar și cu trilurile pline de savoare ale trupelor Truverii, Spitalul de Urgență și inegalabila Iris!
 
Ultima zi a Festivalului Medieval Curtea Domnească va debuta cu parada și demonstrațiile de luptă ale celor de la Societas Milite Getae, urmând ca pe tot parcursul zilei scena să fie luată cu asalt de jocurile și cântecele populare ale invitaților noștri: Ansamblul Doina Bascovului, Rapsozii Bascovului, Rapsozii Argeșului, Ansamblul Argeșul, Ansamblul Doruri Muscelene, Ansamblul Doina Argeșului, Elisabeta Turcu și Petrică Mâțu Stoian.