Final de an şcolar în Piteşti! Ieri, în majoritatea unităţilor de învăţământ din municipiu au fost organizate manifestări de închidere a anului şcolar, iar emoţiile şi bucuria au fost mari.

Desigur, pentru elevii de clasa a VIII-a şi pentru cei de clasa a XII-a urmează focurile examenelor de admitere, respectiv de bacalaureat. Dar cine a învăţat nu ar trebui să îşi facă deloc griji, nu-i aşa?

La Şcoala Gimnazială Nr. 5 "Nicolae Iorga" din Piteşti a fost organizată o manifestare care a reunit sute de persoane, de la mic la mare, de la elevi la părinţi şi bunici, plus profesori. Înainte de premiere, copiii talentaţi de la această unitate de învăţământ au susţinut un program artistic. Apoi, de la boboci la "seniorii" de a VIII-a, copiii au urcat pe scenă şi cei merituoşi au primit premiile meritate, spre bucuria lor şi a părinţilor. Mulţi au fost răsplătiţi cu medalii şi pentru concursurile la care au participat.

Directorul unităţii, profesorul Luminiţa Bratu, ne-a declarat că a fost un an greu, dar cu multe bucurii generate de rezultatele obţinute de copii. Şi pentru că vorbim despre nivelul de pregătire, dăm exemplul clasei a V-a A: cea mai mică medie a fost de 9.56! Copiii şi-au meritat din plin coroniţele şi merită şi o vacanţă cât mai frumoasă!